DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition

639.680 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 30911 Kategóriák: ,

Leírás

Phantom 4 újdonságok:
Új test, mely kompozit műanyagból készült és erősebb az előzőnél miközben masszívabb is.

Az új szenzoroknak köszönhetően a Phantom 4 okosabb, mint valaha. Két előre néző kamera érzékeli a tereptárgyakat és megállítja a Phantom 4-et mielőtt nekimenne. Dupla kamerarendszer és ultrahangos érzékelő segít a Phantom 4-nek egy helyben lebegni és tartani a pontos magasságot, akár beltérben is!

Az új 5350 mah akkumulátor akár 28 perc repülési időt is lehetővé tesz, melynek köszönhetően a Phantom 4 hatótávolsága eléri az 5 kilométert!

Új redundáns repülésvezérlő és gps modulok, melynek köszönhetően a repülés biztonságosabb, mint valaha!

Az új kamera jobb minőségű képeket csinál, mint elődje, nem csak 4K-t vesz fel, de 1080p 120fps-t is a Slow Mo fanatikusoknak! A kamera felfogatása teljesen új módon történik, mostantól nincsenek kilógó csillapítógumik!

A Return To Home mód mostantól használja az előre néző kamerákat, így érzékeli az épületeket/tereptárgyakat és azok fölé emelkedik.

Új repülési módok:
• Sport: maximális sebesség 72 km/h
• Fly with tap: a képernyőn csak tapintsunk oda ahova repülni szeretnék és a Phantom 4 elindul arra, miközben az esetleges akadályok észlelésekor felemelkedik, úgy, hogy a felvétel szép egyenletes lesz.
• Visual tracking: a képernyőn jelöljünk ki egy személyt/autót és a Phantom 4 intelligensen követni kezdi azt teljesen magától, miközben ha tereptárgyat észlel maga előtt akkor megáll. Repülés közben akár körözni is tud a célpont körül, ha a távirányítón a rudder kart elhúzva tartjuk.

A karokon található LED-ek átkerültek a motorok alá, ezáltal jobban láthatóak a földön és repülés közben is.

A távirányítón új gomb jelent meg, mely bármilyen repülési módban megállítja a gépet és lebegni kezd, időt hagyva a pilótának mérlegelni a helyzetet.

A Phantom 4-ben egy külön processzor is helyet kapott, ami segít az érzékelők által kapott adatok gyors feldolgozásában.
A Phantom 4 rendszere képes a követendő személy/autó 3D modelljét létrehozni és megtanulni, miközben követi, ez nagyon komoly feladat bármilyen számítógép számára, nem hogy egy drónnak!

A csomag tartalma: Phantom 4 drón
2.4 Ghz távirányító, mobileszköz tartóval
Intelligens akku
Akkutöltő
Szállító táska
8 db légcsavar
Töltőkábel
16GB micro SD kártya

További információk

Típus

Phantom 4 Pro, Phantom 4 Pro+, Phantom 4 Advanced, Phantom 4 Advanced+